Assignació de temes (Dijous, 13 de setembre de 2018)

La sessió del dijous tretze de setembre la vam dedicar a repartir els temes de teoria. No obstant, abans d'això, va ser necessari formar els grups de treball.

Una vegada que tots teníem clar en què grup anàvem i quin era el nostre tema assignat, vam passar a profunditzar un poc més en com hem de desenvolupar la preparació del tema i, per consegüent, la classe teòrica. Des de el principi hem de tenir clar que l'organització és molt important, per això, el primer pas que hem de donar es fer un índex on recollim tots el punts del treball i es reflectisca l'estructura del mateix.

Finalment, cal destacar que, com ja vaig mencionar en la entrada anterior, crec que aquesta metodologia és molt favorable pels alumnes i diferent al que estem acostumats. Es tracta d'una manera activa i participativa d'aprendre, on els alumnes podrem ser protagonistes del procés. A més, es treballaran aspectes com l'organització en grups, l'autoevaluació o la reflexió, els quals són essencials per a un mestre.


                                                                      Metodologia activa


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...