Presentació de l'assignatura (Dimarts, 11 de setembre de 2018)

El passat dimarts onze de setembre vam tenir la primera classe de Desenvolupament Curricular i Aules Digitals. Va ser un primer contacte amb l'assignatura, on el professor, Óscar Marin, ens va explicar com anàvem a treballar durant els següents quatre messos.

En aquesta assignatura, no farem examen, però tenim igualment molt de treball. Els alumnes no sols hem de fer pràctiques, sinò que també haurem d'explicar la matèria a la resta de companys. D'aquesta manera podrem experimentar una cosa molt important per a un mestre, com impartir una classe. Des de el meu punt de vista, considere molt acertada i beneficiosa aquesta metodologia, perquè ens dóna l'oportunitat d'aprendre d'una forma menys tradicional i molt més dinàmica.

Per una altra banda, m'agradaria destacar que em pareixen molt interesants els objectius que es persegueixen amb l'assignatura. Aquesta ens pot donar recursos de gran utilitat per usar a les aules d'Infantil, ja que podrem aprendre aspectes tan relevants com què competència digital hem de tenir els mestres, què eines ens poden ser de gran ajuda o com hem d'organitzar una aula digital. No hem d'oblidar que tot això és molt important en un món tan digitalitzat com el nostre.

En definitiva, m'endinse en el desenvolupament de l'assignatura amb bones expectatives i moltes ganes d'aprendre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...