Presentació Tema 7: La informàtica i els multimèdia: la seua utilització en Educació Infantil (Dijous, 8 de novembre de 2018)

El passat vuit de novembre va tenir lloc l'exposició del tema 7 de teoria, La informàtica i els multimèdia: la seua utilització en Educació Infantil. Cal descatar que les companyes van fer una molt bona presentació, la qual va ser molt completa i amena.

Els multimèdia són un dels aspectes dels quals ja hem parlat bastant al llarg del transcurs de l'assignatura, sobretot a les pràctiques, on hem utilitzats textos, imatges o vídeos com a eina d'ensenyament-aprenentatge. A més, com van dir les companyes, actualment els multimèdia són un aspecte bàsic de la vida quotidiana dels nens i nenes, de manera que la presència d'aquests a l'aula és de gran rellevància pels alumnes i per al seu futur.

Cal destacar que em va agradar molt que a la presentació s'incloguessen tres claus d'orientació per a integrar l'ordinador a l'aula. Entre aquestes claus trobem les organitzatives, com per exemple com s'han d'organitzar els grups de treball o com ha d'estar col·locat l'ordinador; les metodològiques, atenent al paper que desenvolupa l'alumnat i el docent; i les formatives, en relació amb la formació i preparació dels docents.

Per últim, també s'ha d'esmentar que em van agradar molt els casos pràctics que van plantejar, en els quals es realitzaven activitats tan conegudes com fer parelles o fer trencaclosques però mitjançant un suport digital, com pot ser l'ordinador o la pissara digital interactiva.

Ús dels multimèdia a l'aula

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...