Presentació Tema 11: Mobile learning: tablets (Dimarts, 27 de novembre de 2018)

Avui ha tingut lloc la presentació del tema 11 de teoria, Mobile learning: tablets. Considere que amb aquesta exposició hem pogut aprendre i comprendre millor una modalitat d'ensenyament-aprenentatge que, encara que cada vegada està més estesa no hi ha encara un gran coneixement.

Dins d'aquest nou model d'ensenyament-aprenentatge podem trobar diverses termes com e-learningm-learningu-learning o flipped classroom. Amb l'exposició hem aprés que els termes de e-learning i m-learning són un tipus de u-learning i, a la mateixa vegada e-learning és un tipus de m-learning. Arribar a aquesta conclusió ens va costar un poc pequè se'ns baretaven els termes.

També ens van parlar del aprenentatge en mobilitat, al que només necessitaríem un dispositiu mòbil i una conexió inalàmbrica per a accedir als aprenentatges des de qualsevol lloc. Aquest model es centra en l'alumne i en el context, resultant així més motivador per a l'estudiant.

Actualment, aquestos nous models d'ensenyament-aprenentatge han propiciat un gran utilització de les tablets al món de l'educació. Es va impulsar la presència d'aquestes a les aules arribant al punt que cada alumne té una tablet, fins i tot han substituït als llibres. En la meua opinió, l'ús de tablets a l'aula sempre ha de tindre una finalitat educativa i amb el pertient control i extensió necessàri. A més, no considere que emprar-les per a tot siga la solució, sinó que hem d'escollir molt bé les activitats que fem midjançant elles.

Per acabar, cal esmentar que avui s'han començat les presentacions de la WebQuest a la pissarra digital, les quals han sigut molt interessant i prou boniques. El meu grup no ha exposat encara, a veure si el pròxim dia podem. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...