Presentació Tema 13: La incorporació als escenaris educatius de la pissarra digital (Dimarts, 4 de desembre de 2018)

Avui s'ha presentat el tema 13 de teoria, La incorporació als escenaris educatius de la pissarra digital. L'exposcició també ha sigut prou bona i clara, a més considere que és un tema molt interessant ja que les pissarres digitals estàn presents en el dia a dia de l'aula i hem de conèixer com emprar-les.

D'una banda, vol destacar que m'ha agradat molt que explicaran la diferència entre una pissarra digital, una pissarra digital interactiva, una pissarra digital interactiva portable i una pissarra digital interactiva passiva. En el meu cas, crec que ja havi vist, almenys, tres d'aquestos quatre tipus i no sabia amb seguretat les diferències i els seus noms. Així que crec que és molt important conèixer com s'anomena i funciona cadascuna, ja que a l'aula haurem d'emprar-les. A més, saber quals són les diferents funcions ens permetrà seleccionar i emprar aquells tipus que més s'ajusten a les nostres necessitats.

Considere que amb la pissarra digital es pot enriquir el procés d'ensenyament-aprenentatge. A més, permet que l'alumnat estiga més motivat i puga participar activament en la dinàmica de la classe. No obstant això, no hem d'oblidar, com bé han dit les companyes, que és fonamental fer un bon ús d'ella i que només la seua presència a l'aula no assegura res, sinó que els docents han d'estar ben formats i preparats.

Després d'aquesta presentació es va continuar amb l'exposició de la WebQuest a la PDI, però el meu grup tampoc va expossar i vam quedar amb Óscar que el pròxim dia terminaríem les presentacions els grups que quedàvem.

Exemple de Pissarra Digital Interactiva (PDI)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...