Presentació Tema 14: Internet com mitjà d'informació, comunicació i aprenentatge (Dimarts, 11 de desembre de 2018)

Avui ha tingut lloc la presentació del tema 14 de l'assignatura, Internet com mitjà d'informació, comunicació i aprenentatge. Cal destacar que Óscar no ha pogut vindre i l'ha substituit Rafa, qui ja ha estat altres vegadas amb nosaltres a classe.

Les companyes ens han presentat tres funcions principals que es fan d'internet hui en dia, com són internet com mitjà d'informació, de comunicació i d'aprenentatge. Aquestes tres funcions estan íntimament relacionades entre sí, ja que ens permeten una ràpida recerca d'informació i també una eficaç comunicació. A més, hui en dia el subjecte al emprar internet pot ser tant l'emisor com el receptor. Tot això es pot traslladar a l'àmbit de l'educació, de forma que es fomenten una sèrie d'avantatges.

No obstant això, Rafa ens ha fet reflexionar sobre altres usos que té internet actualmente i, que inconscientment, estan presents contínuament en molts aspectes de la nostra vida. Entre aquestos trobem un emprament d'oci, laboral i comercial. A més, cal destacar que midjançant les xarxes socials, els quals tenen un gran importància i presència en el nostre dia a dia, podem fer un emprament senzill d'internet combinant els diferents usos.

Per acabar, s'ha de mencionar que avui hem acabat amb les presentacions de la WebQuest a la pissarra digital i per fi hem exposat el meu grup i jo. També hen lliurat la pràctica del vídeo educatiu, la qual començarem a corregir la següent sessió.

Diversos usos d'internet


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...