Orientacions tema de teoria (Dimarts, 2 d'octubre de 2018)

A la sessió d'hui, hem dedicat gran part de la classe a veure una sèrie d'orientacions referents a les referències i a la presentació del tema de teoria. Tot això l'ha explicat el professor encara que tenim un document a la pàgina de l'assignaura on es troba tot redactat.

Aquestes orientacions em pareixen molt necessàries, ja que, en moltes casos, ens demanen fer una presentació i, potser, el docent vol que siga d'una determinada manera però no explica bé com. I amb les referències el mateix, en la majoria dels casos ens demanen citar bé totes les fonts d'informació, però no ens informen com l'hem de fer. En aquests casos, pense que és molt important que el docent trobe un poc de temps per a explicar-lo amb claretat i posar alguns exemples.

L'altra part de la sessió vam utilitzar-la per a seguir treballant per grups en el tema de teoria o en la segona pràctica. En el cas del meu grup, ens vam centrar en terminar la pràctica, ja que només ens quedaven uns quants aspectes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...