Pràctica 3: Murals Digitals (Dijous, 4 d'octubre de 2018)

La sessió la vam dedicar, principalment, a la presentació de la tercera pràctica de l'assignatura, la qual tracta sobre els murals digitals. És un treball que es realitza en grup i, com ja va succeir amb la pràctica anterior, aquesta també està molt relacionada amb el tema de teoria que el meu grup ha d'explicar, la imatge fixa a l'ensenyança.

En primer lloc, el professor ens va explicar una sèrie d'aspectes bàsics sobre els murals multimèdia, per exemple com s'han d'elaborar, qui els crea, què parts tenen, per a què s'utilitzen o qui fa ús d'ells. A banda, ens va oferir unes quantes aplicaciones per al disseny dels murals, com Lino, Padlet o Glogster.

La veritat és que la pràctica m'agrada perquè ja estem familiaritzades amb aquest tema i, a més, em sembla un recurs de gran utilitat a l'aula, tant pels alumnes d'Infantil, com per a Primària o Batxillerat.

Per últim, cal destacar que cap al final de la classe, el docent va començar a corregir amb els diferents grups la segona pràctica, la qual s'entragava aquest dia. Però no va donar temps per a tots i nosaltres vam ser unes d'aquestes, aixina que el pròxim dia la corregirem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...