Presentació Tema 3: Les TIC i la inclusió educativa (Dimarts, 16 d'octubre de 2018)

El passat dimarts va tenir lloc l'exposició del tema 6 de teoria, Les TIC i la inclusió educativa. En primer lloc, m'agradaria destacar que les companyes van fer una molt bona presentació, ja que ho van explicar tot de manera molt clara i amb una gran varietat d'exemples.

D'altra banda, el tema tractat em va sorprende molt, ja que, encara que aquest quadrimestre tenim dues assignatures a les que es tracta la inclusió, en ninguna d'ambdues ens han parlat, almenys de moment, del papel que les TIC tenen a aquest àmbit.

Sobre la inclusió i l'atenció d'alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu ja tenim una sèrie de coneixement, el que ha fet molt més senzill la comprensió d'aquesta presentació. No obstant això, amb aquesta exposició hem pogut aprendre quals són les advantatges de les TIC a l'àmbit de l'Educació Especial i, a més, conèixer tot un gran bagatge de recursos digitals, tant a nivell de hardware com de software, que permeten i faciliten l'accès a l'aprenentage dels xiquets i xiquetes amb necessitats específiques de suport educatiu.

Per últim, considere que una bona formació i conscienciació del professorat és essencial a aquest àmbit, ja que escollint i oferint els recursos i medis adecuats tots els alumnes podran comptar amb les mateixes possibilitats i oportunitats.


Escola digital per a tots

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Què és UN PETIT MÓN DIGITAL?

Benvinguts i benvingudes a aquest PETIT MÓN DIGITAL!

Benvinguts i benvingudes a aquest petit món digital!  Jo sóc Laura Ruiz Amat i hem faré càrrec d'aquest bloc, el qual està relacionat...

A aquest bloc parle de...